Головна » 2016 » Травень » 19

18 травня 2016 року відбулася виїзна нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів Бережанського району.
Керівники шкіл взяли участь у відкритті Військово-патріотичної гри "Джура" у с.Жуків, оглянули відремонтовану після пожежі Рибниківську ЗОШ І ст., відвідали Котівську ЗОШ І-ІІ ст.
Нарада відбулася на базі Саранчуківської ЗОШ І-ІІІ ст. Директори шкіл вшанували пам'ять Івана Гавдиди, українського націоналіста, виховника молоді, засновника вишкільного табору "Лисоня", який трагічно загинув у 2003 році, поклавши квіти та запаливши пам'ятну лампадку.
У Саранчуківській ЗОШ І-ІІІ ст. було оглянуто реконструйовану котельну і систему опалення, а також розпочату реконструкцію спортивного залу школи.
У вході наради були розглянуті питання про проведення ДПА, підсумок атестації педагогічних працівників, оздоровлення школярів, а також організацію пришкільних таборів.

... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: Dovbenko | Дата: 19.05.2016 | Коментарі (0)

15 травня свій 50-річний ювілей відзначила Жуківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. На урочистості, з нагоди цієї святкової дати, зібралася численна громада, життя якої невід’ємно пов’язане з навчальним закладом. За 50 років із стін школи вийшло багато випускників, які, отримавши ґрунтовні знання, а далі й вищу освіту, досягали визнання у різних галузях народного господарства, або, залишившись у рідному селі, працювали і працюють для його добробуту, процвітання. Багато випускників різних років приїхали привітати з ювілейною датою альма-матер, зустрітися зі своїми вчителями, однокласниками, згадати незабутні шкільні роки.
Голова райдержадміністрації В.Петровський та голова районної ради В.Білик привітали ювілярів з святом, нагородили грамотою педагогічний колектив за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток освіти району та подарували електроплиту.
Багато теплих слів на адресу педагогічного колективу линуло з уст керівництва відділу освіти райдержадм ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: Dovbenko | Дата: 19.05.2016 | Коментарі (0)

13 травня 2016 року у Жовнівському НВК  відбулося свято з нагоди Дня Матері. Учні та вихованці разом з педагогами  підготували насичену й цікаву програму заходу.

Вірші, пісні, сердечні слова подяки і щирі зізнання в безмежній любові лунали з уст  дітей цього дня. Слово «мати»... Вічне й неповторне, як світ. Де б ми не були, що б не робили, та завжди матуся освітлює наш шлях теплом, ніжністю, ласкою, любов’ю, відданістю своїй дитині. Щирі сердечка наших дітей понад усе люблять рідних матерів і на цьому святі вони поділилися з усім світом своєю любов’ю.

А кульмінацією свята стало вручення мамам подарунків зроблених власними руками. 

 

Переглядів: 229 | Додав: Dovbenko | Дата: 19.05.2016 | Коментарі (0)