Головна » 2016 » Травень » 11

6 травня 2016 року у Вербівському сільському клубі відбувся святковий концерт з нагоди Дня Матері «Мамо, лебідко моя». Концерт підготовлений і проведений районним будинком культури. У програмі концерту проведений творчий звіт аматорів села Вербів. Зокрема у концерті виступили: солісти вокального гуртка, учасники драматичного колективу та театру естради Вербівського сільського клубу (завідувач клубу Ольга Козак), учасники Маріїнської дружини, дитячий оркестр народних інструментів Вербівської загальноосвітньої школи під керівництвом Ігора Петріва. Від районного будинку культури в святковому концерті взяли участь : народний аматорський ансамбль духових інструментів (керівник Ігор Микитюк), солісти студії естрадного вокалу «АРТ-Крок» (керівники Роксолана та Роман Видиші), хореографічний колектив «Екстравагант» (балетмейстер Марія Щербата) та інструментальний ансамбль «Бережбенд» (керівник Ігор Микитюк). В залі клубу б ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: Dovbenko | Дата: 11.05.2016 | Коментарі (0)

“Нема цвіту краще від маківочки, немає роду милішого від матіночки”

-під таким заголовком  пройшло свято на пошану матері в селі Нараєві традиційно в другу неділю травня. З хвилюючими словами звернулася до присутніх директор школи Сімора Ольга Михайлівна. Вона підібрала найніжніші, найщиріші епітети для матерів.А дитячий ансамбль виконав пісню “Через поле України ішла Божа Мати”. І Мати Божа, мати нашого народу і свята наша покровителька,  була незримо присутня на святі, об’єднала село, привітала з Днем Матері і Христовим Воскресінням.

Мама- це щастя, це життя, наш найдорожчий скарб – переконували нас ведучі Зоряна Пищ і Тарас Більський. Їх милозвучні голоси органічно вплітали в канву концерту все нові й нові номери. До виступів приєдналися і церковний хор села, і працівники школи, і вихованці дитячого садочка, і молодь села. Звучали духовні пісні про Ісуса Христа і Матір Божу, пісні , присвячені матері-Україні, матері- ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Dovbenko | Дата: 11.05.2016 | Коментарі (0)