Головна » 2016 » Жовтень » 25

 ХХІ Спартакіада учнівської молоді Бережанщини  набирає свої оберти , так 06 жовтня  цього року відбулися районні зональні змагання з футболу серед ЗОШ І-ІІІ ст. Гарна погода та настрій сприяли юним спортсменам показати хороші результати. Так фуболісти Мечищівської , Рогачинської, та Потуторської ЗОШ І-ІІІ ст.вийшли у фінальну частину змагань. Фінальні змагання проходили на стадіоні с.Жуків. Перша гра між командами  Рогачинської (вч.О.Вергун) та Потуторської (вч.Г.Гусак) ЗОШ І-ІІІ ст. завершилася з рахунком (2:1), друга гра -  Рогачинська та Мечищівська ЗОШ І-ІІІ ст. (0:4). За І перше місце у двобої Мечишівська- Потуторська (4:1) святкували юні футболісти Мечищівської ЗОШ І-ІІІ ст. (вч. В.Дубіч).

 

 <!--"-- ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: Dovbenko | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

Традиційно на базі загальноосвітніх навчальних закладів області Тернопільський ОКІППО проводить семінари-практикуми. Тому 23 вересня 2016 року  у Бережанському районі проведено науково – методичний семінар – діалог «Музейна педагогіка на уроках української мови і літератури та зарубіжної літератури». До участі у роботі семінару були запрошені методисти РМК/ММК, , які відповідають за стан викладання української мови і літератури та зарубіжної літератури.

Семінар розпочався з урочистого покладання квітів до пам’ятника Галині Дидик, зв’язковій командира УПА Романа Шухевича у с. Шибалин. Учасників семінару привітав заступник голови Бережанської районної ради Р.К.Висоцький. Цікаву екскурсію кімнатою-музеєм Галини Дидик  провела  Волошин З. І, старший учитель української мови і літератури Шибалинської ЗОШ І – ІІ ст. та поділилася досвідом організації уроків на базі шкільного музею.

У теоретичній частині семінару-діал ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Dovbenko | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)