Головна » 2016 » Червень » 02

Спільними зусиллями ГО «Волощина», активних громадян, а також за кошти жертводавців 2 травня 2016р у с.Волощина біля Будинку культури відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика. Раділи відкриттю не тільки малеча, а й дорослі, які побачили, що спільними зусиллями громади можна реалізувати чимало добрих справ, зокрема  і на благо села. 
Принагідно відмітимо, що усі елементи виготовлені місцевими майстрами, за що їм величезна подяка!!!  ... Читати далі »

Переглядів: 687 | Додав: Dovbenko | Дата: 02.06.2016 | Коментарі (0)

ЗУСТРІЧ  ІЗ  ГЕРОЄМ  УКРАЇНИ

Які приємні враження залишилися в мене  після зустрічі 11 травня 2016 року на  Майдані Незалежності з людиною - легендою, Героєм України, визначним українським поетом, перекладачем і дипломатом, який у 90-х роках був Надзвичайним і Повноважним послом України в Словацькій Республіці та послом у Республіці Польща, першим головою товариства української мови ім. Т.Шевченка, депутатом Верховної Ради України трьох скликань – Дмитром Васильовичем Павличком.

Він з приємністю згадував Бережани, де бував неодноразово, розказував про те, як намагався сприяти, щоб наш земляк Мирослав Лабунька був повноважним послом України у Ватикані, як до сьогоднішнього дня захоплюється творчістю  колишнього випускника Бережанської гімназії, поетом, діячем ОУН-УПА, уродженцем  Бережанщини Мирославом Кушнірем  та геніальною особистістю  - Богданом Леп ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Dovbenko | Дата: 02.06.2016 | Коментарі (0)