Головна » 2016 » Жовтень » 26 » День захисника Вітчизни в ДНЗ району
08:25
День захисника Вітчизни в ДНЗ району

14 жовтня 2016 року, в чудовий осінній день вся країна святкувала відразу три свята: День захисника Вітчизни, День  Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Для козаків Покрова була найбільшим святом. Наші лицарі вірили, що Свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю козаки вважали своєю заступницею і покровителькою.

Слава про  українських козаків, гідних синів свободолюбивого народу пролинула крізь століття. В наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних – вільних козаків, які мужньо та відважно виборюють свою свободу та незалежність.

Сміливість українських козаків була яскраво продемонстрована майже 2 роки тому на Майдані Незалежності України у м. Київ, і зараз  – під час проведення антитерористичної операції на сході країни. 

Напередодні свята вихованці дошкільних навчальних закладів Бережанського району вшанували мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України.

В усіх закладах району проведені тематичні заняття, спортивні розваги, козацькі змагання, конкурси малюнку та зустрічі із захисниками Вітчизни.

 

Переглядів: 371 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar