Головна » 2019 » Лютий » 14 » ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ
09:22
ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ

13 лютого 2019 року проведено семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи, класних керівників, практичних психологів ЗЗСО району на тему: «Про застосування норм Закону України від 18 грудня 2018 року № 2657-VIII „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)».

Перед учасниками семінару виступили Звіришин Світлана Петрівна - начальник служби у справах дітей Бережанської РДА з питанням про булінг у дитячому середовищі та шляхи його попередження та протидії.

Про стосунки у сім’ї як основи поведінки дітей розповіла Кукурудза Тетяна Іванівна, директор Бережанського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Присутні мали можливість переглянути відеоролик «Безпечна школа», який прокоментувала Паньків Ольга Михайлівна, головний спеціаліст відділу освіти Бережанської РДА. Про стандарти «Безпечної школи» і протидію булінгу підготувала презентацію Федишин Марія Миколаївна, практичний психолог Рекшинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ». Про нетрадиційні методи, форми та прийоми роботи вчителя закладу освіти з попередження негативних проявів поведінки учнів ознайомили учасників семінару Матвійчук Іван Григорович, методист РМК та Козак Марія Володимирівна, практичний психолог Слов’ятинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст..ДНЗ».

Учасники семінару поповнили свій багаж знань цікавою і корисною інформацією, яку зможуть використати у своїй подальшій педагогічній діяльності.

Переглядів: 297 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar