Головна » 2016 » Квітень » 26 » Плекаємо патріотів України
15:35
Плекаємо патріотів України

                              Плекаємо патріотів України

20 квітня 2016 року у Рекшинському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. –ДНЗ» відбувся районний семінар-практикум заступників із виховної роботи та педагогів- організаторів навчальних закладів на тему: «Організація національно-патріотичного виховання учнівської молоді – пріоритетне завдання виховної роботи у навчально-виховному закладі».

Учасників семінару зустріли учні 11 класу хлібом на вишитому рушникові, а педагоги подарували «Пісню про Рекшин» поета-пісняра, нашого земляка Олексія Лещишина.

Ознайомила присутніх з досягненнями та традиціями навчального закладу заступник директора з навчально-виховної роботи – Мицько Л. В. Гості відвідали музей історії села та навчально-виховного комплексу і дошкільний навчальний заклад. Екскурсію у музеї провели учні 8 класу під керівництвом вчителя історії – Ткач М. І.

Заступник із виховної роботи – Тучапська Л. Й. продемонструвала презентацію «Досвід виховної роботи у Рекшинському НВК», яку вона підготувала спільно з педагогом-організатором Гисою Г. М.

Згідно плану семінару учні 8-11 класів показали конкурсну гру «Я люблю Україну». Змагалися між собою команди «Сині» та «Жовті». Вела гру учениця 10 класу Басара Христина.

Цікавими були конкурси: «Закінчи прислів’я», «Козацька вікторина», «Люби і знай свій рідний край», «Вірю – не вірю», «Відомі українці», «Талант».

Учасники гри були активними і веселими. Обстановка в залі була невимушеною. Між конкурсами були перерви, де співали тріо, дуети, ансамбль дівчат.

Прозвучали пісні «Моя Україна», «Прапор України» та ін., які підготував з учнями керівник музично-хорового гуртка Зелінський В. М.

За рішенням журі у грі перемогла «дружба». Кожен учасник семінару зміг висловитися, якою для нього є Україна і за те отримав листівку з вітаннями та квіти.

Підсумки семінару - практикуму  підвів  методист Районного методичного кабінету Бережанської районної ради Бич В. В.

Тучапська Л.Й. – заступник директора з виховної роботи Рекшинського НВК « ЗНЗ І-ІІІ ст – ДНЗ»

  

  

  

 

Переглядів: 367 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar