Головна » 2017 » Лютий » 24 » (Не) конференція mini-EdCamp Stryj 2017
15:56
(Не) конференція mini-EdCamp Stryj 2017

23 лютого 2017 року у м. Стрий відбулася (не) конференції mini-EdCamp Stryj 2017, ідейним організатором якої виступив директор Стрийської ЗОШ І ст. Запісов Сергій.

Формат EdCamp – це унікальна національна платформа професійного зростання для вчительства України, яка проходить у новому дискусійному форматі та надає педагогам можливість за короткий час отримати максимум сучасної корисної інформації, а також сприяє підвищенню престижності педагогічної професії та рівня мотивації до вчительської діяльності.

 

(Не)конференції EdCamp проводяться відповідно до шести принципів EdCamp: безкоштовність, незалежність, вільна ініціатива, програма визначається в перший день проведення, кожний і кожна можуть стати спікерами/-ками, діє закон "про дві ноги".

Педагоги Бережанського району взяли активну участь у заході як у ролі експертів (Перунов Роман, учитель Рогачинської ЗОШ І-ІІІ ст. із темою «Забезпечення методичного супроводу вчителів/-ок фізики на основі WEB 2.0»), так і учасників (Вовк Олексій, учитель інформатики та трудового навчання Божиківського НВК «ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ», Жеребецька Ольга, завідувач районного методкабінету, Рутковський Тарас, учитель інформатики Жуківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Б. Лепкого).

Програма (не)конференції була надзвичайно насиченою, цікавою, неформальною, географія учасників охоплювали багато регіонів України, цікаве спілкування дозволило учасниками обмінятися думками, ідеями, досвідом.

Завідувач РМК О.Жеребецька

Переглядів: 283 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar