Головна » 2019 » Жовтень » 7 » День учителя у районі
18:26
День учителя у районі

Всесвітній день учителів за рішенням ЮНЕСКО у всьому світі відзначають з 1994 року, а в Україні свято встановлено «…на підтримку ініціативи працівників освіти України…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 році.

                                  

Всечесні отці Микола Зоренний та Василь Онищук поблагословили освітянську громаду району на плідну працю та гідне проведення цього навчального року. Присутні педагоги вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної сотні і Героїв АТО та поклали квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку, Богдану Лепкому, фігури Матері Божої.

 

Учителів привітала Наталія Бабій, начальник відділу освіти, Роман Висоцький, заступник голови Бережанської районної ради, Олег Пашуля, заступник голови районної організації профспілки працівників освіти і науки і вручили грамоти за сумлінну працю,високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток освіти Бережанщини.

                    

Музично-поетичне привітання для освітян підготували Любов Тучапська, заступник директора з виховної роботи Рекшинського НВК та педагоги закладу. Найкращих педагогічних працівників району вітала учасниця зразкової вокальної студії «Крок» Катя Івахів піснею «Там де рідна хата».

      

 

«Танець з парасольками» виконали юні вихованці танцювального гуртка «Росинка», а старшокласники, учасники танцювального гуртка «Росинка» Рекшинського НВК (керівник Ірина Мазіковська) дарували для освітян вальс. Педагогів-позашкільників вітав вокальний дует Потуторського НВК в складі Катерини Івахів та Анастасії Головко піснею «Спасибі вам, рідненькі вчителі»

Ведучими свята були Олена Михайлишин. вчитель музичного мистецтва Курянівської та Жуківської ЗОШ і Олег Пашуля, вчитель музичного мистецтва Нараївської ЗОШ.

 

Тож, хай щастить вам всюди і завжди, шановні освітяни! Зі святом Вас!

 

Василь Бич, т.в.о. завідувача Районного методичного кабінету Бережанської районної ради

Переглядів: 406 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar