Головна » 2017 » Лютий » 24 » Засідання районного методоб’єднання класних керівників
09:09
Засідання районного методоб’єднання класних керівників

22 лютого 2017 року у приміщенні Бережанського краєзнавчого музею відбулося засідання районного методичного об’єднання класних керівників та педагогів-організаторів шкіл району на тему «Формування основних життєвих компетентностей особистості через героїко-патріотичне виховання в навчальному процесі та позаурочній роботі в системі роботи загальноосвітнього навчального закладу».

Учасникам семінару Районний центр позашкільної освіти представив тематичний виховний захід з вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні «Ангели в небо злетіли».

З методичними рекомендаціями щодо організації виконання завдань концепції національно – патріотичного виховання дітей та учнівської молоді у школах з малою чисельністю учнів виступили методисти РМК Бич В.В., Олійник Л.М., Матвійчук І.Г.

   Про учнівське самоврядування як спосіб організації життя колективу розповіла Різник О.В., директор РЦПО.

   Досвідом з організації національно - патріотичного виховання у навчально - виховному процесі школи поділилася Сеньчик Т.Є.,      класний керівник Куропатницького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ».

    Жеребецька О.М., завідувач РМК

 

 

Переглядів: 225 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar