Головна » 2016 » Червень » 9 » Забезпечення змістовного дозвілля школярів
09:37
Забезпечення змістовного дозвілля школярів

З 01 червня розпочали свою роботу пришкільні табори у Бережанському районі. Основна мета двотижневого відпочинку при навчальному закладі – забезпечення змістовного дозвілля школярів . Як працюють табірні зміни, які умови створено для відпочинку школярів при навчальних закладах вивчала робоча група , очолювана начальником відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, виховної та кадрової роботи управління освіти облдержадміністрації Наталією Юліанівною Біловус.  Начальник відділу освіти Наталія Миколаївна Бабій, інспектори шкіл Любов Адамівна Ярема та Світлана Михайлівна Даньків побували в пришкільних таборах “Сонечко”, “Золота Липа”, “Козацький”, у  таборах з денним перебуванням  , які працюють за програмою мовних таборів, у с.Жуків та с.Потутори.

Робоча група ознайомилася з документацією таборів, харчуванням та організацією виховних заходів у відпочинкових закладах, мала змогу поспілкуватися з вихованцями. Наталія Юліанівна Біловус висловила свої зауваження щодо організації роботи таборів та надала методичну допомогу керівникам закладів відпочинку.

Зараз у таборах при загальноосвітніх навчальних закладах відпочиває та поглиблює свої знання майже 400 дітей  з різних сіл Бережанщини. Веселі канікули тривають. Попереду ще багато цікавих справ та забав.

 

 

Переглядів: 282 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar