Головна » 2017 » Березень » 20 » Спільний районний семінар вчителів географії та інформатики
20:53
Спільний районний семінар вчителів географії та інформатики

Спільний районний семінар вчителів географії та інформатики

16 березня 2017 року на базі опорної Потуторської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар- практикум вчителів інформатики та географії на тему «Розвиток творчої особистості учнів шляхом упровадження бінарних, нестандартних уроків з інформатики та географії». Відкрила семінар та провела екскурсію музеєм історії села Потутори та Потуторської ЗОШ І-ІІІст. директор школи, депутат обласної ради Поляк О. М.

Про особливості впровадження бінарних, нестандартних уроків з інформатики та географії розповіли методисти райметодкабінету Бич В. В. та Стефанюк О. В. Бінарний урок з інформатики та географії на тему «Практична робота №8. Вставляння графічних об’єктів та організаційних діаграм у текстовий документ» провели вчитель географії Бойко О. З. та інформатики Грабар З. М.

Виховний захід у формі віртуальної подорожі «Потутори мої, колиска моя» підготовили та здійснили для учасників семінару Бойко О. З. та вчитель музичного мистецтва Чепіль С. І.

Учителі інформатики та географії району були приємно вражені тим, як педагоги Потуторської школи упроваджують інноваційні педагогічні технології, залучають учнів до вивчення географії та історії рідного краю, організовують дослідницьку, пошукову діяльність з краєзнавства, виховують справжніх патріотів України.

Жеребецька О. М., завідувач Районного методичного кабінету

 

 

 

Переглядів: 351 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar