Головна » 2019 » Лютий » 13 » Семінар-практикум учителів образотворчого мистецтва
11:29
Семінар-практикум учителів образотворчого мистецтва

14.12.2018 р.

Семінар-практикум учителів образотворчого мистецтва Бережанського району на базі Куропатницького НВК"ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ" на тему "Розвиток творчих здібностей учнів на уроках образотворчого мистецтва шляхом використання нетрадиційних технік малювання".
Про Куропатницький навчально-виховний комплекс розповіла Жеребецька О.М., директор школи. Досвідом роботи з формування в учнів мистецьких компетентностей засобами мистецтва поділилася Сеньчик Т.Є.,вчитель мистецтва. Інтерес педагогів викликала розповідь ШарамкоЛ.Є., директора Бережанськоі художньої школи про формування світосприйняття дітей та розвиток їх творчих здібностей та презентація робіт юних талантів.
Під час проведення практичного модуля семінару учителі мали можливість стати учасниками майстер-класу з виготовлення Різдвяних листівок,який провела Денефіль-Гаврилюк Л.О.,вчитель образотворчого мистецтва. Цікавою була демонстрація відео з нетрадиційними методами малювання і виставка робіт учнів Куропатницького НВК.
За круглим столом педагоги обмінялися думками,підвели підсумки семінару-практикуму,виробили рекомендації. За час проведення заходу учасники отримали не лише фахові знання та опанували нові для себе техніки,
а й отримали задоволення від спілкування з коллегами.

Переглядів: 234 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar