Головна » 2017 » Березень » 20 » Роде наш красний, роде наш прекрасний
20:32
Роде наш красний, роде наш прекрасний

Роде наш красний, роде наш прекрасний

14 березня 2017 року на базі Районного центру позашкільної освіти Бережанської районної ради відбулася районна краєзнавча конференція учнівської молоді «Роде наш красний, роде наш прекрасний». Конференція проводилась з метою вдосконалення патріотичного та громадянського виховання підростаючого покоління на традиціях і звичаях народу України, формування гармонійно розвиненої особистості шляхом залучення молоді до активної діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини, історії рідного краю, ознайомлення з географічними, культурними та історичними заповідниками, пам’ятками та об’єктами заповідного фонду.

Науково-дослідницькі та науково-краєзнавчі роботи за напрямками «Історичне краєзнавство», «Географічне краєзнавство», «Геологія», «Фольклор та етнографія» представили учасники експедиційних загонів Жуківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім Б.Лепкого, Куропатницького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ», Мечищівської ЗОШ І-ІІІ ст., Вербівської ЗОШ І-ІІ ст., Котівської ЗОШ І-ІІ ст., Лапшинської ЗОШ І-ІІ ст.

Члени журі відмітили актуальність і глибину учнівських досліджень з усіх напрямків, що свідчить про духовну єдність поколінь, виховання підростаючого покоління в національно-патріотичному.

Завідувач РМК О.М.ЖЕРЕБЕЦЬКА

Переглядів: 377 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar