Головна » 2016 » Серпень » 26 » Про районні методичні об'єднання
16:02
Про районні методичні об'єднання

22-23 серпня 2016 року було проведено районні методичні об’єднання заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, вчителів художньо-естетичних дисциплін, основ християнської етики, української мови і літератури та зарубіжної літератури
У ході проведення методоб’єднань  розглянуті та обговорені методичні рекомендації МОНу України щодо викладання предметів художньо-естетичного циклу у 2016-2017 н.р., методичні рекомендації з питань організації виховної роботи у навчальних закладах у 2016-2017 н.р., методичні рекомендації щодо проведення першого уроку у 2016-2017 н.р. в навчальних закладах району (Лист МОН України № 1/9-385 від 20.07.2016р.), методичні рекомендації щодо викладання української мови і літератури та зарубіжної літератури у 2016-2017 н.р., а також щодо особливостей викладання навчальних предметів у 8  класах у 2016 -2017 н.р. за новими програмами. Присутні обмінялися досвідом про роль національно - патріотичного та духовно – морального виховання у навчально - виховному процесі школи, досвідом з впровадження інноваційних технологій в організації навчально-методичної та практичної діяльності вчителів української мови і літератури та зарубіжної літератури, мистецьких дисциплін, реалізації компетентнісного підходу в організацію роботи учасників навчально-виховного процесу. Учасники методоб’єднань  отримали перелік нормативних документів, методичні рекомендації щодо викладання предметів, необхідну інформацію та матеріали , спрямовані на якісне  викладання предметів Держстандарту. 


Усі учасники методоб’єднань оглянули  тематичну виставку  «Двовзори» картин з подвійним змістом члена Національної спілки художників України   Олега Шупляка у краєзнавчому музеї  та виставку фотосвітлин про члена Національної спілки художників України, лауреата Національної премії ім. Т. Шевченка Івана Марчука.

        

Переглядів: 381 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar