Головна » 2016 » Березень » 14 » Обласні фінальні змагання з волейболу серед ЗОШ І-ІІ ст. у залік ХХ Спартакіади учнівської молоді Тернопільщини
16:38
Обласні фінальні змагання з волейболу серед ЗОШ І-ІІ ст. у залік ХХ Спартакіади учнівської молоді Тернопільщини

5 березня 2016 року в м. Тернопіль відбулися обласні фінальні змагання з  волейболу серед ЗОШ І-ІІ ст. у залік ХХ Спартакіади учнівської молоді Тернопільщини. Змагання проходили в напруженій і цікавій  боротьбі. Основу команди складали учні Шибалинської ЗОШ І-ІІ ст. та 2 учні Надрічнянської ЗОШ І-ІІ ст.

Та все ж команда Бережанського району підтвердила свій статус одного із лідерів змагань. Наші юні спортсмени у фінальній частині змагань перемогли школярів Збаража (2:1) поступившись тільки учнівським командам Теребоалянськог району (2:0) та команді Чортківського району (2:0).

У  підсумку наші спортсмени стали третіми. Команду готували учитель фізичної культури  М.Бучак та тренер ДЮСШ  І.Чорний. Юні спортсмени дякують відділу освіти за підтримку та забезпечення участі команди у фінальних обласних змаганнях.

Відділ освіти та районний методичний кабінет зичить юним спортсменам в майбутньому високих досягнень та міцного здоров’я. 

Переглядів: 249 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar