Головна » 2017 » Березень » 2 » Міжвідомча виробнича нарада
18:06
Міжвідомча виробнича нарада

02 березня 2017 року з ініціативи відділу освіти Бережанської РДА відбулася міжвідомча виробнича нарада для практичних психологів, вчителів біології, основ здоровя, християнської етики, педагогів-організаторів на тему «Попередження суїцидальних тенденцій в учнівському середовищі».

У проведенні наради взяли участь Звіришин С.П. - начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації, Паньків О.М. - головний спеціаліст відділу освіти, Жеребецька О.М. – завідувач районного методичного кабінету Бережанської районної ради, Матвійчук І.Г., Олійник Л.М., Хільковець С.М. - методисти районного методичного кабінету Бережанської районної ради.

Педагогам рекомендовано особливу увагу звернути на роботу з дітьми з «групи ризику» та з їх батьками. Залучати дітей до участі в позашкільних гуртках, спортивних секціях, у загальношкільних заходах. На уроках біології, основ здоров’я, основ християнської етики та вивченні інших навчальних дисциплін, виховних годинах вселяти віру у загальнолюдські, християнські цінності, оптимізм, віру у власні сили та можливості.

 

Переглядів: 202 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar