Головна » 2016 » Червень » 22 » Концерт у Жукові
08:37
Концерт у Жукові

18 червня 2016 року   в рамках відзначення Дня молоді  у с. Жуків  Бережанського району   відділ освіти (начальник Бабій Н М.) та відділ  культури, національностей, релігій і туризму (начальник Коковін О.В.) організували концерт  Заслуженої артистки естрадного мистецтва України з м. Києва, учасниці концертів на євро майдані Катерини Бойко . Цю  ініціативу підтримали голова райдержадміністрації В.Петровський, а фінансову підтримку надало   ТОВ «Родючий край» агрохолдингу «Мрія».

Підтримати талановиту співачку, крім місцевих жителів,  приїхали учні та вчителі із сіл Рекшин, Урмань, Рогачин, Нараїв, Потутори, Саранчуки, Біще, Надрічне, Гиновичі. Катя Бойко дарувала глядачам чарівні українські пісні, а найактивнішим  -  диски зі своїми піснями та футболки зі своїм портретом. Конкурси для дітей проводили Оксана Марущак та Настя Бабич. Найбільше раділи діти та молодь, які весь концерт протанцювали на майдані перед сільською радою. Усі присутні мали можливість взяти автограф та сфотографуватися із співачкою. Артистам вручили квіти і подякували за відпочинок та подарований хороший настрій.

Слова подяки висловив методист районного методичного кабінету Бережанської районної ради, заслужений працівник освіти України В. В. Бич, який сказав Катерині Бойко, що вона є символом співочої України та побажав їй у 2017 році взяти участь у Євробаченні.

 

Жеребецька О. М., завідувач районного методичного кабінету Бережанської районної ради

 

   

   

      

Переглядів: 335 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar