Головна » 2019 » Лютий » 26 » ІІ відкритий турнір Бережанського району з волейболу серед юнаків
16:02
ІІ відкритий турнір Бережанського району з волейболу серед юнаків

ІІ відкритий турнір Бережанського району з волейболу серед юнаків, присвячений пам’яті директора Бережанської ДЮСШ, Голодишина Василя Федоровича

За підтримки Бережанської районної державної адміністрації, Бережанської районної ради, Бережанської міської ради, Бережанської Профспілки працівників освіти і науки України 16 лютого 2019 року в на базі Бережанського агротехнічного інституту відбувся ІІ відкритий турнір Бережанського району з волейболу серед юнаків 2002 р.н. присвячений пам’яті тренера, методиста РМК, директора Бережанської ДЮСШ В.Голодишина.

На турнір були запрошені команди: Теребовлянської ДЮСШ, Тернопільської ДЮСШ №1, ВК «Лисоня» Саранчуківської ОТГ та Бережанської ДЮСШ. Змагання проходили в напруженій і цікавій боротьбі. З привітальним словом до учасників звернувся перший заступник голови Бережанської районної ради Р. Висоцький, голова Саранчуківської ОТГ В. Петровський та вихованець випусник ДЮСШ 1968р. випуску В.Карабаник, які побажали юним спортсменам підтримувати розвиток волейболу та міцного здоров’я. За результатами змагань чемпіоном турніру з волейболу стала команда м.Тернопіль (тренер Н. Семотюк), друге місце зайняла команда Бережанської ДЮСШ (тренер І. Чорний), треті - ВК «Лисоня» Саранчуківської ОТГ (тренер В. Пуківський). Від організаторів змагань спортсмени та тренери турніру були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками. Учасники та організатори турніру з волейболу дякують директору агротехнічного інституту М.Жибаку за представлення спортивного залу для проведення змагань.

Методист РМК                                                 Хільковець С.М.

Переглядів: 257 | Додав: Dovbenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar